Til medlemmer og forvaltningskunder i Boalliansen

Vi i PBT Gruppen har hatt gleden av å signere en samarbeidsavtale med Boalliansen, i den anledning har vi laget denne siden slik at dere enkelt kan se noen av tjenestene vi tilbyr.
Her er en oversikt over våre tjenester:

Eiendomsdrift
Gjerne kalt vaktmestertjenester, kan vi tilby en pakke som passer dere uansett om behovet er stort eller lite. Våre Byggdriftere og vaktmestere har lang erfaring, er allsidige og løsningsorienterte. Inviter oss gjerne på en befaring hvor vi går gjennom eiendommen og deres behov. Deretter finner vi ut hvor ofte og lange besøk dere har behov for fra våre ansatte, og kommer med tilbud om fastpris-avtale eller pris pr gang.

Brannvern
Vi har egen brannvernavdeling med all kompetanse som er nødvendig for å sikre eiendommen på beste måte. Om ønskelig stiller vi med hovedbrannvernleder slik at lovpålagte plikter om brannforebyggende arbeid ivaretas. Vi utfører også risikovurdering, internkontroll, dokumentasjon, opplæring, øvelser, kontroll og vedlikehold av slukkemidler, skilt, merking og branntetting.  

Renhold
Sameier og borettslag, kontorer og restauranter: Vi utfører renhold daglig eller med ønsket hyppighet. Kontakt oss og få besøk av renholdsleder som avklarer behov sammen med dere og kommer med tilbud om fastpris. Eller kontakt oss for enkeltbestillinger ved behov.  

Utvendig Renhold
Med mer enn 20 års erfaring med teknisk renhold, er vi eksperter på fasadevask, vinduspuss, persiennevask, mosefjerning, rens av treverk og vask av tak. Vi jobber også i høyden. Arbeidet utføres med miljøvennlige kjemikalier og rent vanns-system.  

Graffiti Fjerning
Moderne og skånsom fremgangsmåte, gjør at våre grafittifjernere enkelt og rimelig tar vekk tagging og graffiti på de fleste underlag. Vi er raskt på plass ved bestilling – det hindrer ny tagging. I tillegg kan vi påføre fasader, murer, broer og objekter graffitibeskyttelse. Dette hindrer at fargen fester seg på underlaget, og gjør tagging og graffiti raskt og enkelt å fjerne. Beskyttelsen er diffusjonsåpen slik at fasaden kan puste som normalt.   

Snømåking- Strøing og salting
Snørydding, strøing, salting, flytting og bort kjøring av snø: Vi utfører tjenestene i alt fra små sameier og borettslag til store eiendommer, og har utstyr for snø rydding av både smale gangveier og store flater.  Vakt og beredskap døgnkontinuerlig hele vinteren sørger for utrykning til riktig tid. Vi utfører også feiing og spyling av uteområder og garasjer. Dere får tilbud om fastpris på tjenestene.

Asfaltering
Enten det gjelder lapping av hull eller ny asfaltering av store områder, utføres tjenesten med høy kvalitet tilpasset arealenes bruksområder. Kontakt oss for tilbud.

Entreprenør Tjenester
Renovering av trappeganger, maling, oppgradering av gulv, ombygginger, tilbygg, reparasjon av skader eller slitasje på bygget: Kontakt oss for tilbud på arbeider utført av våre dyktige fagarbeidere. Vi bidrar også i søknadsprosesser om ønskelig.

Dere kan også gå direkte inn på de andre sidene våre, for å lese mer om de ulike tjenestene:

Skandinavisk Utemiljø:
For etablering, drift og vedlikehold av uteområder, sommer som vinter: www.sumo.as

PBT Eiendomsdrift
For eiendomsdrift, vaktmester, renhold, brannvern, teknisk renhold, graffitifjerning: www.pbteiendomsdrift.no

PBT Entreprenør
Leverer alle tjenester innen rehabilitering, maling ute og inne, ombygninger og alt rundt bygningsmassen: www.pbteb.no

Kontaktperson
Tommy Alexander Jensen
Tlf 91 55 93 68
tommy@pbt.no

Din eiendom - vårt ansvar : PBT Gruppen