Flisrens / dyprens stein

Flisrens og dyprens av stein er viktig for økt levetid og penere estetikk. Om det daglige vedlikeholdet/renholdet ikke er godt nok, bør det med faste intervaller utføres en flisrens og dyprens. Dette gjelder særlig for steintyper som marmor og granitt.

Bred erfaring

PBT har bred erfaring og kunnskap rundt flisrens og dyprens av stein. Våre løsninger er miljøvennlige og effektive behandlingsformer som skåner miljøet. PBT har egne produkter som er spesialberegnet for flisrens og dyprens av stein. Disse vaskemidlene er helt uten løsningsmidler eller farlige syrer.

Stein er et vakkert materiale. Vanlige valgmuligheter innen stein er granitt, marmor, kleberstein og kalkstein. Selv om stein er et vakkert materiale er det et porøst og naturlig mineral. Derfor reagerer stein på vanlige husholdningsprodukter som juice, barberskum, alkohol og vanlige kjemiske rensemidler.

Det er vanskelig å fjerne flekker fra porøs stein. Den vanlige metoden er å ”skyve flekkene” lenger inn i steinen slik at de ikke blir så synlige. Det finnes også spesialrensemidler for flisrens og dyprens av stein.

PBT går i dybden når vi utfører flisrens og dyprens av stein. Vi utfører flisrens og dyprens på ulike steintyper som skifer, marmor, klinker, terrazzo, linoleum, terracottafliser og keramiske fliser.