Oppskuring av nye gulv og boning

Oppskuring av nye gulv og boning er et fagfelt PBT har god kompetanse på. Oppskuring og boning nullstiller gulvet uansett underlag. Oppskuring og boning er et godt utgangspunkt for et nytt underlag som gjør det lettere med daglig renhold i hverdagen.

PBT leverer boning av alle slag. Vi kommer også gjerne på besøk og tilpasser boningen etter type gulv og type bruk. Et godt alternativ på for eksempel vinyl eller linoliumgulv med høy trafikk er High Speed Boning som utføres etter behov.

Det er særdeles viktig at ikke gulvbelegg mister sin bonevoks. Dette resulterer i at et dyrt gulv raskt blir ødelagt. Boning og high speed behandling av gulvet sørger for at behandlet gulv alltid har den beste kvalitet. Her forlenges levetiden betraktelig. Det er mye dyrere å bytte gulvbelegg enn å vedlikeholde det med boning.

Vi leverer også produkter og bruksanvisninger slik at du kan skure opp gulv og bone selv. Vi leverer alt fra produkter innen boning, bonestativ til oppskuringsmidler, pads, mopper og filler.