Teknisk renhold

Teknisk renhold

Teknisk renhold, vedlikehold, vaktmestertjenster og eiendomsdrift er viktige forretningsområder for PBT. PBT er totalleverandør av produkter og tjenster innen vedlikehold og teknsik renhold av bygg.

Vi tilbyr vedlikehold og renhold både innendørs som utendørs. Vi dekker bedriftens driftsbehov. Slik sørger vi for at du får mindre administrasjon og færre leverandører av vedlikehold og renhold.

Teknisk renhold til private, bedrifter og industri

PBT leverer miljøvennlig og helsevennlig kjemi til våre kunder. Vi leverer teknisk renhold fra privat husvask til tankrengjøring på skip og industri. For oss betyr teknisk renhold to ting. Både at vi har den tekniske kompetansen om bruk av kjemikalier som rengjøringsmidler og at vi utfører renhold av svært skittent industriutstyr.
PBT lager serviceavtaler med alle kunder som vi utfører teknisk renhold for. På denne måten er forpliktelser, priser og lignende alltid i hende.

En totalpakke på teknsik renhold er med på å holde kostandene ved rengjøring nede. Vi bruker ingen underleverandører på noen av våre tjenster. I tillegg har vi store krav internt til våre medarbeidere når det gjelder kunnskap om miljøvennlige kjemikalier, utførsel, effektivitet og administrasjon.

Med miljøvennlige og helsevennlige kjemikalier åpner det seg nye muligheter. PBT leverer både kjemikalier og tjenster for tankrengjøring og desinfisering. Dette er en del av våre tjenster innen teknisk renhold.