Tank- og skipssanering

PBT AS leverer både kjemikalier og tjenester for tankrengjøring og desinfisering. Ved tankrengjøring er det viktig med lange slangetrekk og stor kapasitet. I tillegg er det viktig at man bruker miljøvennlige kjemikalier tilpasset hvert problem.

Skipssanering med miljøvennlige kjemikalier

PBT AS har personell med bred erfaring fra skipsfarten og dens mange problemløsninger. Dette kombinerer vi med det totalt dekkende kjemikalie konseptet vi sitter på. Og ikke minst den kunnskapen vi har.
Vi kan stille med effektive team, spesial tilpasset utstyr og kjemikalier som VIRKER!

Vi har spesialisert oss på spesial sanering, og tankrengjøring kommer ofte under denne kategorien. Problemløsning en oppgave vi gjerne tar på oss, dette er vår service til kunden!

Sanering for offshore, shipping og industri

PBT AS benytter kjemikalier som er et totalt dekkende miljøvennlig konsept.
Våre miljøvennlige kjemikalier har STOR tyngde innenfor offshore, shipping, industri, trykkerier og graffitifjerning. Dette er rengjøring på høyt plan!

Beredskap på sanering

PBT AS ligger med beredskap mot bla. Vegvesenet, Mesta, Kommuner, Fylkeskommuner, Jernbaneverket og eiendoms selskaper som ICA gruppen og lignende.

Beredskap er:
Levering av tjenester, kjemikalier og problemløsning innen kort tid. En trygghet om det skulle forekomme tilgrisninger / forurensning i sammenheng med en ulykke, katastrofe, brann eller hærverk..