PBT-Gruppen

Profesjonell Bygg Tjeneste AS ble grunnlagt i Sandefjord i 2001. Vi har bygget sten på sten i mange år, og med fornøyde kunder, dyktige medarbeidere og gode referanser, kunne vi i 2018 notere ny rekord.

Vårt mål er å være totalleverandør av alle tjenester inne og ute, innen Facility Management og Facility Services.

I 2004 utvidet vi til Oslo, hvor markedet tok godt imot oss. På grunn av stort behov for tjenester innen vedlikehold av uteområder, etablerte vi Skandinavisk Utemiljø Oslo AS i 2013.

Jon Lindhjem Nybakke, Markedssjef

I 2015 fisjonerte vi til den konsernstrukturen vi har i dag. Dette for å sikre kvalitet og spisse kompetansen innen alle fagområder i dedikerte selskaper. PBT-Gruppen består i dag av fem selskaper med over 71 ansatte.

Forkortelsen PBT ble for øvrig tatt i bruk på et tidlig tidspunkt, og har gjennom 18 år på folkemunne etablert seg som vårt varemerke.

Vi er der for å ivareta deres viktigste investeringer; eiendommen og leietaker. I PBT-Gruppen har vi alltid levd etter vårt slagord Din eiendom – vårt ansvar. Gjennom våre verdier Åpenhet, Tilstedeværelse og Kvalitet, skal vi ta vare på våre kunder i mange år fremover.

På denne nettsiden finner du en oversikt over hva vi tilbyr – vi gleder oss til å presentere våre tjenester!

Med vennlig hilsen
Jon Lindhjem Nybakke
Markedssjef