Byggdrift/ Vaktmester

PBT Eiendomsdrift tilbyr rekke byggdrift- og vaktmestertjenester til både næringskunder, private og borettslag/sameier.

Hos oss får du all kompetansen og alle tjenestene du trenger på ett og samme sted, slik at du slipper å forholde deg til mange leverandører. Vi kan blant annet vise til utdannede byggdriftere med mer enn 10-års erfaring. Det sikrer tjenester av høy kvalitet.

Hvilke oppgaver kan en byggdrifter eller vaktmester hjelpe deg med?

Forskjellen på en byggdrifter og en vaktmester er graden av teknisk kompetanse. Byggdrifter er et fagbrev med teoretisk og praktisk eksamen, som gir større innsikt i tekniske anlegg som ventilasjon, VVS, elektro og heis. 

Mange av våre vaktmestere har imidlertid lang erfaring og omfattende kunnskap, og vil i likhet med byggdrifterne kunne ivareta oppfølging og vedlikehold av næringsbygg, borettslag og sameier på en god måte.

En tradisjonell vaktmester er kjekk å ha for eksempel i sameier og borettslag der du ønsker å ha tilgang på noen som kan bistå med små og store oppgaver.

Vaktmesteren kan for eksempel ha ansvar for strøing, kontroll av brannvarsler og lyskilder, sjekk av fyringssystemer og andre viktige oppgaver. En byggdrifter vil i tillegg kunne ta seg av komplekse styringssystemer i større boligkomplekser eller næringsbygg.

Slik er prosessen

Dersom bedriften, borettslaget eller sameiet ditt har behov for byggdrift eller vaktmester, trenger du i prinsippet bare å kontakte oss – så vil vi ta oss av resten. Du kan enkelt kontakte oss via skjemaet på siden, eller ringe om du foretrekker det.

Vi tar deretter kontakt med deg for videre planlegging og befaring. Samtidig er vi opptatt av å ta hensyn til kundens spesifikke ønsker og behov. Vi vet at ingen eiendommer er identiske – og derfor er det også ofte behov for å skreddersy byggdrift/vaktmestertjenestene.

Hva koster byggdrift eller vaktmester?

Så snart vi har kartlagt kundens behov og vært på befaring, vil vi utarbeide et tilbud. Dette er som regel i form av en fastprisavtale. Prisen tar utgangspunkt i hvilke tjenester som skal inkluderes, og antall timer per uke/måned vi har blitt enige om i samråd med deg som kunde.

Eventuelle tilleggstjenester utenom avtalen vil faktureres ut fra på forhånd avklarte enhetspriser, og vil tilkomme som en variabel kostnad. 

Våre byggdrift- og vaktmestertjenester:

Avfallshåndtering

Motta hjelp med håndtering og henting av avfall som skal leveres til gjenbruksstasjonen. Vi sørger for god og riktig avfalls-håndtering.

Facility management

Vi bistår med eiendomsdrift, og tilbyr alt fra vaktmestertjenester til renhold, samt andre viktige driftsoppgaver.

Vedlikeholdsplan

Denne tjenesten innebærer at vi hjelper med å sette opp en vedlikeholdsplan som er tilpasset den aktuelle bygningen.

FDV dokumentasjon

Vi bistår med å håndtere dokumentasjon i forbindelse med forvaltning, drift og vedlikehold.

Kontakt

Kontakt oss

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon
02513

Kontaktskjema

Navn *
Telefon *
E-post *
Melding *