Skip to main content

Plenklipp

Eiendommer tilknyttet næring, borettslag/sameier, offentlig sektor eller private har ofte tilhørende grøntarealer hvor det er behov for plenklipp med jevne mellomrom. 

Regelmessig klipp og vedlikehold av gresset bidrar til at uteområdene blir velstelte og presentable. Plenklipp kan imidlertid være tidkrevende og tungt, siden arbeidet ofte er omfattende. 

Skandinavisk Utemiljø leverer plenklipp med egnet utstyr tilpasset kundens behov, og utfører tjenesten effektivt og til avtalt frekvens.

Dette er våre tjenester innen plenklipp

Skandinavisk Utemiljø tilbyr alt innen plenklipp, uansett hvordan behovet for gressklipping er. Enten plenen er stor eller liten, får du hjelp av oss. Her er noen av tjenestene våre:

  •  Plenklipping med avtalt frekvens gjennom hele sesongen, både for private, sameier, borettslag, næring og offentlig sektor
  •  Kantklipping rundt hindringer, inntil installasjoner og gjerder eller der maskiner ikke kommer til.
  •  Knusing av gress på stedet (bioklipp) eller oppsamling og bortkjøring av grøntavfallet.

Vi kan klippe gress enten det er på en stor åpen flate eller i skråninger. Store områder klippes med større maskiner, mens små arealer eller vanskelig tilgjengelige felter klippes med mindre og lettere utstyr. 

Vi bruker kantklipper der vi ikke kommer til med større maskiner, noe som lar oss fjerne gress inntil stolper, gjerder, vegger og lignende på en effektiv måte. Gåklippere benyttes der dette er mer egnet enn større maskiner.

Som standard utfører Skandinavisk Utemiljø plenklipping med bioklipp. Gresset knuses da i små biter av gressklipperen, og spres jevnt utover plenen slik at det ikke er synlig. Ved bioklipp vil avklippet gress fungere som naturlig og miljøvennlig gjødsel for plenen.

Vi kan imidlertid også avtale at gresset samles sammen og kjøres vekk etter at gressklippingen er gjennomført.

Hvem hjelper vi med plenklipp?

Vi tilbyr plenklipping til alle som måtte ha behov for dette, enten det er snakk om private, næring eller offentlig sektor. Den største kundegruppen vår er imidlertid sameier og borettslag.

Hvor ofte er det nødvendig å klippe gresset?

Gressklipping utføres med avtalt frekvens, enten det er ukentlig, hver tiende dag eller med lengre mellomrom. Kantklipping utføres vanligvis på månedlig basis, men frekvensen kan selvsagt tilpasses dine ønsker. Variasjoner i været kan påvirke både vekst og gjennomføring av arbeidet, men med erfaring sørger vi for å minimere ujevnt resultat.

Om det er ønskelig med en annen frekvens på tjenestene enn det som nevnes her, tilbys selvfølgelig også det.

Hvorfor la Skandinavisk Utemiljø bistå med plenklipp?

Det er mange gode grunner til å la oss håndtere plenklipp. Her er noen av dem:

  • Mulighet for både enkeltoppdrag og fast avtale (sistnevnte innebærer at vi kommer automatisk, og du trenger ikke kontakte oss hver gang det er behov)
  • Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert
  • God kundeservice og oppfølgning
  • Konkurransedyktige fastpriser som lar deg budsjettere kostnadene 
  • Plenen behandles av profesjonelle som benytter profesjonelt utstyr tilpasset din gressplen
  • Oversiktlige kontrakter og klare avtaler

Kontakt oss i dag for en befaring!