Skip to main content

Grafittifjerning

Bygninger tilhørende privatpersoner, sameier, borettslag eller offentlig og privat sektor vil av og til kunne utsettes for hærverk. Har du en bygning som er tilgriset med graffiti? I så fall kan det være vanskelig å kvitte seg med dette uten riktig utstyr.

PBT Eiendomsdrift bistår med graffitifjerning, og sørger for at fasaden på bygget blir slik den opprinnelig var. Vi har utstyret som trengs for å utføre jobben på en god og effektiv måte.

Våre tjenester innen graffitifjerning

PBT Eiendomsdrift tilbyr alle tjenester innen fjerning av graffiti, og hjelper deg enten omfanget er stort eller lite. Her er noe av det vi kan bistå med:

  • Graffitifjerning fra bygningsfasader 
  • Fjerning av graffiti fra utstyr, lekestativer etc.
  • Graffitifjerning fra murer, gjerder og lignende

Vi bistår dessuten med antigraffitibehandling, også kjent som graffitibeskyttelse. Dette innebærer at overflaten behandles slik at fremtidig graffiti ikke vil trenge inn i materialet. Man vil da enkelt kunne rengjøre overflaten og bli kvitt graffitien. 

Hvordan fjerner vi graffiti?

PBT Eiendomsdrift har bred kompetanse innen graffitifjerning, og sørger for å fjerne graffiti på en effektiv, skånsom og mest mulig miljøvennlig måte. Vi har erfaring med fjerning av graffiti fra en rekke ulike underlag, inkludert murstein, betong og trevirke.

I de fleste tilfeller vil det først være nødvendig å sprøyte underlaget med egnede kjemikalier, før overflaten vaskes med en høytrykksspyler. Det finnes ulike midler som er skreddersydd for fjerning av graffiti på ulike underlag. Skal resultatet bli bra, er det viktig å velge riktig rensemiddel.

Ved befaring avgjør vi hvilken fremgangsmåte som er mest gunstig i ditt tilfelle. Dette er viktig for å ivareta underlaget på best mulig vis. Vi har utviklet metoder som bidrar til at ulike materialtyper behandles på en optimal og skånsom måte.

Bli kvitt graffiti raskest mulig

Dersom du opplever hærverk fra graffiti, er det lurt å få malingen eller lakken fjernet snarest mulig. Jo lenger det blir sittende, jo mer utfordrende kan det bli å fjerne det igjen. Lakken kan nemlig trekke dypere inn i underlaget med tiden.

Merk deg likevel at det aldri er et problem for oss å få graffiti fjernet – selv om den har vært der lenge. Prosessen kan bare bli litt mer tidkrevende enn dersom graffitien er av nyere dato.

Hvorfor la PBT Eiendomsdrift bistå med graffitifjerning?

Dersom du ønsker å fjerne graffiti fra bygningsfasader, utstyr eller andre strukturer, er det mange gode grunner til å velge PBT Eiendomsdrift. Vi kan vise til:

  • Kvalitetsutstyr og lang erfaring innen graffitifjerning
  • God oppfølgning og kundeservice fra start til slutt
  • Strenge kvalitetskrav
  • Tydelige og oversiktlige kontrakter
  • Miljøfyrtårn-sertifisering
  • Konkurransedyktige priser

Ta kontakt i dag for en befaring!