Renhold

PBT Eiendomsdrift tilbyr alle tjenester innen renhold til konkurransedyktige priser. Vi er opptatt av å kun bruke miljøvennlige rengjøringsmidler, og har mange effektive løsninger. For oss er trygghet og kvalitet viktige fokusområder.

Godt renhold er ikke bare viktig med tanke på det visuelle. Rene overflater bidrar også til økt trivsel, og er essensielt for både brukernes helse og vedlikehold av bygget. 

Skitt og støv kan blant annet ha en negativ effekt på personer som sliter med allergi eller astma. Jevnlig renhold og god hygiene er dessuten viktig med tanke på smitteforebygging, noe de siste års koronapandemi er et godt eksempel på.

Vi benytter miljøvennlige rengjøringsprodukter, og har fokus på HMS og gode arbeidsforhold under hele prosessen. Som kunde kan du forvente et kvalitetsmessig godt resultat, og det til avtalt pris.

PBT Eiendomsdrift er selvfølgelig godkjent av ordningen «Godkjent renholdsbedrift» i regi av Arbeidstilsynet.

Våre ulike tjenester innen renhold

PBT Eiendomsdrift kan bistå med alt fra fast/daglig renhold til skuring, boning og dyprens av tekstiloverflater. Enten du trenger hjelp med daglig renhold, trappevask eller vask av vinduer, har vi tjenestene du er ute etter.

Vi kan tilby fast renhold, noe som innebærer at vi bistår med miljøvennlig rengjøring til avtalte, regelmessige tidspunkt. Vi kan imidlertid også tilby enkelttjenester hvis du har behov for det.

Les mer om tjenestene vi tilbyr innen renhold her.

Hvem kan vi hjelpe med miljøvennlig renhold?

PBT Eiendomsdrift leverer tjenester innen renhold til et bredt spekter av kunder. Dette inkluderer sameier og borettslag, samt små og store aktører i privat eller offentlig næring.

Det betyr at vi tilbyr renholdstjenester til blant annet skoler og kontorbygg, så vel som boligkomplekser.

Slik utarbeider vi en god renholdsplan sammen med kunden

Når du kontakter oss vil vi i samråd med deg utarbeide en hensiktsmessig renholdsplan. På den måten får du god oversikt over hvilke tjenester som skal utføres til hvilken tid.

Vi kan for eksempel sette opp en kostnadseffektiv renholdsplan for bedriften din, noe som vil sikre et godt innemiljø for kunder og ansatte.

Vi hjelper til med å planlegge hva slags renholdstjenester som trengs, og frekvensen av disse. Dette vil ofte tilpasses lokalene og romtypene. Sanitærrom og kantiner har naturlig nok behov for mer hyppig renhold enn korridorer og lignende.

Vi lager også oversiktlige renholdsplaner for sameier og borettslag!

Vi gir deg renhold av høy kvalitet

Godt renhold er viktig både med tanke på trivsel og hygiene, men kan være tungt og tidkrevende. Vi utfører alle tjenester innen renhold, både for bedrifter, borettslag og sameier.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker renholdstjenester av høy kvalitet!

Våre tjenester innen renhold

Hovdrengjøring

Grundig renhold som omfatter rengjøring av blant annet tak, lister, gulv, vegger og skap utvendig og innvendig.

Byggvask

Etter oppussing eller annet byggearbeid kan vi bistå med sanering av støv, smuss og skitt.

Møbelrens

Dyptgående rens av møbler gjør det mulig å fjerne smuss, støv og flekker som vanskelig lar seg fjerne med tradisjonelle rengjøringsløsninger.

Tepperens

Tepperens er dyptgående og grundig rengjøring av tepper som fjerner fastgrodd skitt og smuss som du ikke klarer med vanlig støvsuger.

Kontakt

Kontakt oss

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon
02513

Kontaktskjema

Navn *
Telefon *
E-post *
Melding *