Trappevask

Trappeoppganger er særlig utsatt for skitt og smuss. Dette skyldes blant annet at mange mennesker går i trappene daglig – ofte med våte og sølete sko.

Rekkverk/gelender, håndtak og brytere er eksempler på flater som blir berørt av mange på daglig basis, noe som gir grobunn for bakterievekst og skitt. Slike flater vil naturligvis også medtas i renholdet.

I trappeoppgangen er det gjerne også matter ved inngangsdøren som er spesielt utsatt for fukt og skitt. Blir ikke matten renset med jevne mellomrom, kan den fort en ubehagelig lukt, dårligere funksjon og kortere levetid.

Trappevask og eventuell matterens/matteservice bidrar til at trappeoppgangen holder seg ren og hygienisk. Da blir det også hyggeligere for beboerne å komme hjem!

Hvordan utfører vi trappevask?

PBT Eiendomsdrift har faste, dyktige medarbeidere som utfører trappevask. I samarbeid med kunden vil vi utarbeide en oversiktlig renholdsplan. I planen vil det blant annet bestemmes hvor hyppig trappevask skal utføres, og det spesifiseres nøyaktig hva som skal rengjøres.

Trappevasktjenesten kan blant annet innebære vasking av trapper og rengjøring av rekkverk, så vel som dyprens av matter. Vi bruker miljøvennlige rengjøringsmidler, og tar hensyn til både mennesker og omgivelser underveis.

Hvem mottar hjelp med trappevask?

Vi kan bistå med rengjøringstjenester for et bredt spekter av kunder. Tjenesten trappevask mottas først og fremst av sameier og borettslag som har bygg med felles trappeoppganger.

Det er derfor spesielt aktuelt å motta hjelp med trappevask i blokker, men også andre boligkomplekser med felles trappeoppgang kan ha behov for hjelp.

Dette kan du forvente om du bestiller trappevask

Dersom du bestiller trappevask gjennom PBT Eiendomsdrift, kan du forvente at arbeidet blir utført på en kvalitetsmessig, miljøvennlig og god måte, hver gang.

Vi er opptatt av å yte tjenester av høy kvalitet, noe som blant annet innebærer at vi er grundige når vi utfører renholdsarbeid. Tjenestene leveres alltid i henhold til renholdsplanen vi har utarbeidet på forhånd, til avtalt tid og pris.

Du kan også forvente punktlighet. Vi møter opp til avtalt tid og sted! Som kunde kan du dessuten stole at vi er etterrettelige. Vi lytter til dine ønsker og behov, og utfører jobben i henhold til dine ønsker.

Motta hjelp

Har ditt borettslag eller sameie behov for renhold? Da kan PBT Eiendomsdrift bistå med effektiv, hygienisk, grundig og miljøvennlig trappevask. Enten det er behov for å vaske trapper, rekkverk eller matter, utfører vi tjenestene du trenger.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud, eller dersom du ønsker å bestille trappevask allerede i dag. Vi hører fra deg!

Kontakt

Kontakt oss

E-post
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon
02513

Kontaktskjema

Navn *
Telefon *
E-post *
Melding *