Skip to main content

Vintertjenester

Det norske klimaet kan by på utfordringer vinterstid, enten det er snakk om glatte og isdekte veier eller områder som må måkes for snø. Både næring, sameier, borettslag, offentlig sektor og private kan ha behov for vintertjenester som salting og snørydding.

Det å sikre tilstrekkelig vinterdrift av uteområdene kan være tidkrevende, og ofte må en handle på kort varsel. 

Derfor kan det være nyttig å la teamet i Skandinavisk Utemiljø ta ansvaret for vinterdriften, enten det er snakk om snømåking, strøing eller salting. Vi tilbyr et bredt spekter av vintertjenester der både kvalitet og miljø står i fokus.

Våre ulike vintertjenester

Blant våre vintertjenester finnes det løsninger for ethvert behov. Vi kan blant annet bistå med snørydding av private veier, samt plasser og områder som må holdes frie for snø i borettslag, sameier og på næringseiendommer.

Vi har utstyr og kompetanse til å utføre alt fra måking og bortkjøring av snø, til strøing og salting. Vi tilbyr også internflytting eller opphauging av snø, istappfjerning, snørydding av tak og vinterdrift av kunstgressbaner.

I et boligsameie kan det forekomme store mengder snø på haugeplassene i løpet av et snørikt døgn. Vi kan flytte snøen internt på eiendommen til steder med bedre plass, eller frese ut haugeplassene/snødeponiene. Er det store mengder, kan vi kjøre bort snøen.

Du kan også bestille skraping av såle, strøkassefylling eller strøkasser gjennom Skandinavisk Utemiljø. 

Hvem bistår vi med vintertjenester?

Våre vintertjenester tilbyr til både næring, privatpersoner og offentlig sektor. Vi bistår alt fra sykehjem og skoler, til kjøpesentre og lasteterminaler. 

De fleste av våre kunder er imidlertid borettslag og sameier, hvor vi sørger for snørydding, strøing og andre vintertjenester som sikrer fremkommelighet – enten det er på parkeringsplassen eller ved inngangspartiene.

Derfor bør du bestille vintertjenester fra Skandinavisk Utemiljø

Vi har hjulpet private, bedrifter og offentlige aktører med vintertjenester i stor-Oslo helt siden 2006. Bruker du våre tjenester, kan du blant annet se frem til følgende:

  • Fastprisavtaler hvor vi kommer automatisk ved behov
  • Erfarne folk 
  • Vi har Miljøfyrtårn-sertifisering 
  • Kvalitetstjenester utført med egnede maskiner
  • Gode logistikksystemer
  • Topp kundeservice med døgntelefon og hurtig respons
  • Kompetente ansatte som kan finne de beste løsningene for deg

Vi er store nok til å kunne tilby et fullt spekter av kvalitetstjenester, men samtidig små nok til å se hver enkelt kunde.

Hvordan går du frem?

Dersom du ønsker å bestille vintertjenester, kan du kontakte oss på e-post, via kontaktskjema eller telefon. Vi kan komme på befaring om ønskelig, og vil deretter utarbeide et pristilbud.

Vi har fastpris på hovedtjenestene våre, men kan også tilby spesialtjenester mot et tillegg i prisen.

Kontakt oss i dag for gode råd!

Våre vintertjeneste

Snømåking av tak

Trenger du hjelp med snømåking av tak? Vi fjerner snøen trygt og effektivt fra taket ditt!

Bortkjøring av snø

Vi tilbyr bortkjøring av snø, noe som kan være nødvendig i løpet av en snørik vinter, eller ved begrenset lagringsplass.

Istappingfjerning

Trenger du hjelp med istappfjerning fra tak og møner? Vi fjerner istapper trygt og effektivt!

Sesongavtaler

Vi tilbyr beredskaps- og sesongavtaler for sameier, bedrifter og andre som ønsker å være beredt når snø og kulde melder seg.