Skip to main content

Snørydding

Om vinteren kan det snø betydelige mengder på kort tid. Dette kan gjøre at utfordringer dukker opp både på parkeringsplasser, rundt bygg og i innkjørsler tilhørende næring, sameier, borettslag, offentlig sektor eller private.

Snørydding kan være tidkrevende, og særlig dersom det er snakk om store snømengder. I mange tilfeller vil det være behov for spesialutstyr som brøytebil og annen profesjonell hjelp. Vi i Skandinavisk Utemiljø kan bistå på de fleste områder! 

Dette inkluderer tjenesten snørydding

Snørydding utføres for det meste på fastprisavtale, hvor vi rykker automatisk ut når snømengden er av et visst omfang. Dette gir forutsigbare kostnader, og gjør at du slipper å tenke på tilkalling av bistand i forbindelse med snøfall.

Hva avtalen skal inkludere vil avtales på forhånd, og vil kunne variere basert på den enkelte kundens behov. Vi vil for eksempel avtale nærmere hvorvidt vi skal plassere snøen i hauger i utkanten av området, eller om snøen skal freses eller fraktes bort.

Hvem har behov for snørydding?

Snørydding er noe både offentlige aktører, bedrifter og private kan ha behov for. Vi tilbyr våre tjenester til alle som måtte trenge det.

Vi bistår mange borettslag og sameier i hele byen med snørydding, så vel som privatpersoner som ønsker å rydde oppkjørselen for snø.

Derfor bør Skandinavisk Utemiljø hjelpe deg med snørydding

Vi er stolte av å kunne tilby snørydding med stort miljø- og kvalitetsfokus. Vi har lang erfaring på området, og våre ansatte er både dyktige og kunnskapsrike. Når du bestiller våre tjenester, kan du også være sikker på at du får tilgang på effektiv kundesupport døgnet rundt.

Snøryddingstjenesten vår gir deg også forutsigbarhet og trygghet, og du trenger ikke å bekymre deg for at snøen skaper store problemer gjennom vinteren. 

Vi har maskiner og utstyr i et bredt spekter av størrelser. Dette inkluderer alt fra snøfresere og spader, til store maskiner for brøyting av for eksempel bussterminaler og parkeringsplasser på kjøpesentre.

 Slik er prosessen

Dersom du ønsker å bestille snørydding, kan du kontakte oss via mail, telefon eller ved å bruke kontaktskjemaet du finner på siden vår. Vi tar kontakt, og i samråd med deg utarbeider vi et tilbud basert på dine eksakte behov.

Vi kommer gjerne på befaring, og kan da fastsette hvilke tjenester det er behov for.

Kontakt oss nå, og få mer informasjon om tjenesten!